Misas härliga vårlack

Underbara vårfärger. Priset för dessa ligger på 99kr/st



Glitter

Har beställt tre nya färger i glitter.


Inspiration av Snö

Idag är det massor av snö ute . Därav fick jag min inspiration till morgonens inlägg:)




Alla hjärtans dag

Hoppas ni alla får en kärleksfull dag!


PolkagrisTema

Satt här och blev godissugen och kom o tänka på polkagrisar och det blev därför min inspiration till dessa bilder:)




Visst ser det lockande ut?

Mintgrönt Inspiration





Mina senaste gelenaglar


Made by me:)

NailArt Inspiration







1925 släpptes det första nagellacket på marknaden!

"Händerna är en kvinnas visitkort", sa man 1925 då Max Factor lanserade det första nagellacket. Fenomenet var så nytt och speciellt att en utförlig manual medföljde. På 1930-talet kom pastellfärgerna och på 1950-talet var hela paletten i bruk. Det var Maxfactor som släppte det första lacket och som hade en ljusrosa färg.

Ecologiskt nagellack! Finns det?

Så vitt jag har förstått finns det inga ekologiska nagellack. Det finns följaktligen inga ekologiska nagellacksborttagare. Men det finns naturliga alternativ utan parabener, formaldehyd, ftalater och tungmetaller. Ett sådant är nagellack från tyska märket Sante

Magnetiskt Nagellack


Få fräcka, spännande och i ögonfallande naglar med LCN´s nya magnetiska nagellacks-serie.

Ett spännande "nailart" lack som används lätt och snabbt med tillhörande magneter. OBS! magneterna finns i 2 motiv och beställs separat, art.nr 43527)

Mängd: 8 ml

Gör så här;

1. Välj önskad Magnetic Nagellack och skaka flaskan väl.

2. Måla naglarna

3. Håll magneten i ca 10 sekunder över nageln (OBS! beställs separat, art.nr 43527) och vänta tills nagellacket har torkat.

4. Måla med ett överlack.



Zoyas Vårkollektion 2012


Zoya kommer med en ny kollektion som heter Fleck Effects. Lacken innehåller små "flakes" som reflekterar i olika färger och ser ut som tunn plast. Med dessa lacken kan skapa olika effekter, hoppas verkligen dessa kommer till Sverige snart!!!

China Glaze - Matte Magic

Detta är ett matt topplack som lägger över ett glansigt lack för att få det bli matt. Efftekten är helt suverän och finns att köpa på bla Kicks för 99:- . Ett måste!

Kan visa en före och efter bild inom kort:)

Bubbelgumsrosa




Inte billigt!!!


Det här är ett nagellack från Models Own och heter gold Rush. Priset är 800.000 kr!!! Men det är nog inte själva lacket i sig som man betalar för utan det är nog flaskan. Locket består av äkta guld och är beströdd av 1118 diamanter:)

Isadoras Vårfärger 2012


Prisvärt budgetlack med bra kvalite som du kan få för ca 70 kr i butik.
Underbara vårfärger.

Diors Vårfärger 2012


Diors härligt lyxiga lack som ger en doft av blommor kan du i butik köpa för ca: 240 kr.

Snyggt!!!


Den här skulle jag vilja ha som header på bloggen! Måste bli duktig på det där med bloggdeisgn så jag kan fixa till det:)


Essies Vårkollektion 2012

Här kommer Essies vårkollektion 2012 med underbara färger.

OPI Glitternagellack



Glitternagellack från Opi! Hur snygga som helst.....Min önskelista börjar bli lång på nagelprodukter. Skulle behöva ha födelsedag varje dag:)

Tävling med Våren som tema

Nu är tävlingen här. Tävlingen går ut på att du ska bidra med en bild på snyggaste vårtema på dina naglar eller någon som du gjort på. Använd fantasin:) För att bli godkänd som deltagare ska du även tipsa om denna tävlingen på din blogg. Alla bidrag ska vara inskickade senast den 24 februari och vinnaren presenteras den 26:e februari. Alla bidrag kommer läggas upp på bloggen. Ditt bidrag skickas till min mail [email protected] skriv även din bloggadress .
Priset till vinnaren är följande:
*3 st nagellack ur årets vårkollektion från depend plus en överaskning:) 


 


Insperation av lila




Glittergele


Glittergele är ett måste på inköpslistan. Svart glittergele kommer hamna bland de första färgerna jag beställer hem då jag fått in önskemål om det både från mig själv och andra:)

Bröllopsnaglar


Ytterligare en fin inspirationsbild. Längtar tills jag får hem material så jag kan börja leka lite med olika dekorationer. Då kommer jag nog också behöva några frivilliga nagelmodeller:) Så håll ögonen öppna om det skulle vara av intresse framöver:)

Svartvitt


Detta gillar jag....


Skötselråd för hållbara gelenaglar

Kommer med lite mera skötselråd när du väljer att ha gelenaglar....Följer du dessa råd så kommer dina gelenaglar sitta kvar längre.

Använd alltid handskar vid
diskning, trädgårdsarbete och städning. Själva vattnet du utsätter händerna för är inte farlig utan det är du har i vattnet som kan ställa till med problem.Använd inte naglarna som verktyg! T.ex. som skohorn, kniv, burköppnare, använd istället knogarna eller exempelvis en kniv vid öppning av burkar, kartonger mm. Se upp när du öppnar bildörrar, man kan lätt slinta i handtaget och bryta naglarna bakåt.Peta aldrig med hårda föremål under naglarna!!
Använd en mjuk nagelborste.
 
Kom ihåg att använda nagelbandsoljan!
Mår den naturliga nageln dåligt så sitter material sämre. Kort och gott använder du inte nagelolja när du använder nagellack eller konstmaterial så släpper materialet lättare. Och  i värsta fall så får du en nagel som spricker delar sig och så småningom går av lättare. Detta beror på att din nagel blivit uttorkad då den mist sina naturliga fetter.
Lite nagel olja varje dag håller naglarna i form..
 
Vissa mediciner kan påverka konstmaterialets
vidhäftningsförmåga negativt, t ex insulin- och hjärtmedicin
Även stress, förkylning, och värmeväxlande väder kan påverka hållbarheten negativt.
 
Personer som bildar mycket vätska i kroppen kan ha sämre hållbarhet.                                  
Om du ska opereras, fråga din läkare innan operationen om du bör ta bort
materialet, ibland kan detta vara nödvändigt för att se personens tillstånd och om något förändras. Ibland kan det vara nödvändigt att se nagelplattans färg för att kunna avgöra en förändring i patientens tillstånd.
 
Utöver detta är det inget att tänka på meningen är ju att du skall kunna fungera som vanligt eller mer..

Naglar=Visitkort

Har ni tänkt på att dina naglar är som ditt visitkort. Titta på dina händer! Andra gör det! Vid intervjun , vid första handtaget, på jobbet och vid många möten med människor. Våra händer och naglar säger ju mycket om oss som personer. Är man trött och sliten så känner man sig ändå lite finare när man har välvårdade naglar. Så unna dig fina naglar:)
                        

Tävling

Håll ögonen öppna! Inom några dagar kommer jag lägga upp en tävling här på bloggen där ni kan vinna ett fint pris:)

Inspirationsbilder


Så himla vackra naglar! Riktigt bröllopstema över dessa. Vackert!


Dom här är riktigt läckra!!!!


Sött

Vill du dekorera dina naglar som på en av bilderna i mitt tidigare inlägg så finns det att beställa fruktstänger och kakstänger på bla nagelgiganten.se . Måste jag själv pröva mig på .

Finns även smilestäng , det är något min dotter skulle vilja ha på sina fingrar:) Eller hur Julia? :)

Nagelsmycke

När jag gick på högstadiet var det lite inne med att ha smycke i sin nagel vilket jag då hade men som jag inte skulle vilja ha idag. Men såhär kan det i allafall se ut , det var även så jag hade.

Var med och tävla

Gå in på Onlynails.blogg.se coh var med och tävla!
Du kan vinna detta pris:)

Även du som röstar har chans att vinna:)

Vårens Nageltrender 2012

Vill man följa trenderna för våren 2012 så ska man satsa på att naglarna verkligen ska synas i vår! Det ska vara neonfärger i alla möjliga nyanser och former och gärna smycken ! Nagelkonsten är väldigt viktig i vår. Så var inte rädd för att exprimentera.
Här kommer några av vårens nageltrender i bilder.



Jag personligen älskar dom här svarta varianterna! Grymt snyggt!!!

Lite festliga naglar

Hitta några festliga naglar här för bland annat den kaksugne:)

Och den fruktsugna

Och för den rockiga;)

Oriflames Nagellack

Måste göra lite reklam för oriflames Nagellack också! Väldigt lätta att applicera och väldigt slitstarkt och fin yta. Mycket prisvärt nagellack . Ligger på ca 50 kr. Finns att beställa från mig då jag är återfärsäljare för Oriflames produkter.

Deras lite lyxigare variant på nagellack heter Giordiani och ligger på ca 100 kr i pris.


O.P.I Nagellack

O.P.I nagellack finns i 400 olika färger och säljs i över 70 länder. Ett nagellack som är internationellt känt för sin höga kvalite och som samarbetar med det amerikanska moderådet så att O.P.I följer alltid dom rätta färgerna. För 150 kr kan du få ett riktigt slitstarkt , elegant och blankt nagellack. Jag älskar deras nagelack. Finns bla att köpa på Kicks.

Chanel Spring 2012

För dig som vill unna dig lite mer lyx så har du här Chanels Vårfärger för 2012. De kallas maj, juni, juli.

Chanels nagellack ligger på ca 200 kr i butik och finns bla att köpa på ett Kicks. Mycket prisvärt och grymt bra nagellack. Jag gillar även Depends nagellack eftersom dom är billiga och håller bra! Men vill va lite extra fin ibland kan det vara roligt att ha ett lite lyxigare att lacka på sig:)

Depends Vårfärger


Här är Depends härliga vår färger! Verkligen jättefina härliga färger:)


Inspiration

Här kommer lite inspirationsbilder på naglar som jag tycker har snyggt leopardmönster........





Nailart

Är jättesugen på att börja beställa hem lite nailartprodukter så man kan börja dekorera naglarna lite. Finns så himla mycket fint bara så man vet inte vad man ska välja. Såg ett par jättesnygga leopardmönstrade tippar igår på Åhlens när jag kolla på deras nagelprodukter. Så det e ju nåt att prova på att dekorera fram själv. Vill inte köpa färdiga.


En hand klar

Nu har jag äntligen tagit mig tiden att gjort naglar på mig själv, men har bara en hand klar:) Blir nog lite bökigare att göra klar högerhanden....

Pekfingret ar en annan tipp än dom andra fingrarna, det e därför det e olika vit färg. På de andra fingrarna har jag lagt egen vit manikyr till skillnad mot pekfingret som har en färdig vit tipp.


Skötselråd för gelenaglar

Använd nagelolja, gärna morgon och kväll.

Undvik vatten.

Smörj in dina händer ofta.

Använd inte dina naglar som verktyg.

Borsta rent under naglarna om du är smutsig.

Fila och måla ev. kanter som kan uppstå i gelén.

Riv eller peta inte bort gelé från dina naglar.

Ha med ett nagellim i väskan ifall tippen eller en liten del av nageln skulle gå sönder.

En gång varje vecka kan du stryka på ett tunt lager skulpturgelé över för att det ska hålla bra. 

Tid för nytt nagelfix fixa ca 2-5 veckor.



Miccaelas Naglar

Hade Miccaela här igår och gjorde gelenaglar på henne. Här är resultatet!


Emmas naglar

Här kommer Emmas naglar som jag fixa till i helgen.


Mina tredje naglar

Här är Nettans naglar


Mina andra naglar

Här kommer en bild på mina andra gelenaglar som jag fick lov att göra på Linda.


Mina allra första gelenaglar

Här är mina allra första gelenaglar som jag fick lova att låna min mammas hand till att göra.


Välkommen

Välkommen till min blogg!
Som ni förstår på namnet så kommer denna blogg främst handla om naglar. Jag har precis börjat skapa gelenaglar hemifrån som är en hobby. Här kommer ni kunna följa min utveckling under min självlärningsperiod. Har ni frågor eller funderingar så är ni varmt välkommna att höra av er till mig på [email protected]


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0